Top 8 telenovella, ahol a főhős meghalt:

Nem minden telenovella ér véget Happy enddel. De rengeteg emlékezetes maradt, és az évek során tapadztaltunk telenovellákat, amik tragikus véget értek. 

Elhoztunk nehektek 8 ilyen telenovellát:) 

8.El rostro de la veganza (2012-2023) 
   Utolsó vérig  (Dr. Antonia Villarroel) 
Sajnos Antoniát nem láthattuk sok részen keresztül, de a főhősünk Martín, egyetlen igaz szerelme v olt. A halálát az okozta, hogy megtudott egy fontos információt Martín múltban történő iskolai lövöldözéséről, amiről régóta nyomoz. De amint elujságolná a hírt Martínnak, a szerelmének Valeria a saját érdekében lelövi. Martín talál rá, és tragikusan
meghal Martín a kezei között, és azzal a viszonzott nagy szerelemmel amit éreztek egymás iránt. 
7.Tres mujeres (1999) (Barbára Uriarte Saraldi ) 
Az emberölésért Niurka Marcos volt a felelős, Yamilé karakterével, aki lelövi Bárbarát a háza fürdőszobájában, teljesen váratlanul. 
6.Amar a muerte (2018) (Lucía Borges) 
 A szappanopera vége sokkolt minket az Angelique Boyer által alakított Lucía halálával , amikor szerelme, Johnny Corona lelövi és véget vet az életének
5.Amor en silencio (1988) (Marisela Ocampo Trejo, Fernando Silva) 
Mercedes Fernando nővére az esküvő hallatán teljesen megőrül: fegyvert fog és megöli Mariselát(Erika Buenfil) és Fernandót(Arturo Peniche) az Ocampo villában, miközben a lakodalmukra készülnének.

4.Aurora
A Sara Maldonado által alakított Aurora a történet felénél meghal, miután megszületett lánya. Halálával megérkezett a szappanopera új főszereplője, Angela ( Sonya Smith ), akinek Aurora a szívét adományozza.

3.A que no me dejas (2014-2015) 
   Ne hagyj el (Paulina Murat,Adrián Olmedo) 
(Az előbb felemlített Amor en silencio remakeje) 

Julieta, Adrián megszállott testvére aki titkon bolondul az öccséért, az esküvőjük után lelövi őket, és meghalnak. De a történet folytatódik Valentinával és Mauricióval(Valentina Paulina és Adrián gyermeke) Mauricio meg a családjuk által befogadott védtelen gyerek. 
2.Pasión y poder (2015-2016) 
   Szeretned kell! (Arturo Montenegro) 
A történet szívtiprója, Arturo Montenegro (Jorge Salinas) az utolsó fejezetben hal meg, miután megmentette nagy szerelme, Julia (Susana González) életét, akit meg akartak gyilkolni.
1.Pasión Porhibida (2014) 
Főszereplőinek szerelmi története a legtragikusabb módon végződik. Bianca ( Mónica Spear ) öngyilkosságot követ el élete nagy szerelme, Bruno ( Jencarlos Canela ) előtt, amikor egy másik nőt készül feleségül venni.
A sorozat az elmúlt évtizedek legjobb egyben legtrahikusabb befejezése

A forgatás után,Mónica Spear meghalt ugyanugy lövésben mint a sorozatban, ugyanabban az évben amikor forgott a sorozat is, úgyhogy ez volt az utolsó szerepe, és fiatalon elhunyt, rablók támadtak rá, a férjére, és a csupán 6 éves kislányára, Mónica és a férje meghalt a lányok Maya csak a lábába kapott golyót, és szerencsére napjainkig él. 

Köszönjük a figyelemet! 



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

El extraño retorno de Diana Salazar (2024)

Imperio de mentiras (2020) teljes részek magyar felirattal (folyamatban)