Alma rebelde-Acapulco szépe (1999)

 Az Acapulco szépe egy 1999-ben vetített telenovella,Lisette Morelos és Eduardo Verástegui főszereplésével. Magyarországon 2001-ben került képernyőre a TV2-n.

Néhány érdekesség a sorozatról:

-A főcímzenét Jorge Avendano énekli.

-A zeneszerző Eduardo Antonio és Juan López volt.

-Mexikóban forgatták.

-1 évadból és 90 részből áll,42 perces epizódokkal.

-A Televisa gyártotta

-A sorozat az 1987-ben készült La indomable-A féktelen remakeje. Aminek annak idején Leticia Colderon és Arturo Peniche volt a főszereplője

-A sorozatban lévő népszerű zenék : -Grupo Limite-Alma Rebelde

                                                           -Eduardo Antonio-Si me pudieras querer

                                                           -Aracely Arambula-Mi Besos

Története,cselekménye (SPOILER VESZÉLY) :

Egy gyönyörű tájon él Ana Christina a történet főszereplője, édesapjával egy nagy birtokon .A lány már elígérkezett egy fiúnak és hozzá megy Damiánhoz feleségül .Egy szerencsétlenség folytán Ana Christina megtudja, hogy a vőlegénye megcsalja őt.Annak ellenére, hogy Damian megcsalta Ana Christinát szerelmes belé és magához kényszeríti mert az apjának vannak adósságai. De Ana Christina már mást szeret,a mérnököt Emiliánot. Emiliano teljesen belehavardott a lányba .A lány ezt gátlástalanul kihasználja, hogy bosszút álljon Damiánon.A lány végül valóba beleszeret Emiliánoba és hozzámegy ,Emiliáno tudomást szerez arról ,hogy eleinte a lány bosszúból volt vele .Mindent megtesz ,hogy tönkretegye felesége életét. Ana Christina hiába bizonygatja, hogy szereti a férfit. Rita is segít tönkretenni a lány életét aki szerelmes Emiliánoba.A gonosz gátlástalan Rita Emiliáno lánya életét is tönkreteszi, el akarja tenni az útból de balul sül el a terve és a kislány előkerül de némán. Ananának elege lesz a sok megaláztatából és vissza megy az apjához, de magával viszi Emiliáno lányát. A kislányt orvoshoz viszi és kiderül ,hogy nagyon beteg és csontvelő-átültetésre van szüksége amihez a vérszerinti apjára van szüksége. És a vérszerinti apja nem más mint Damián .Ana Christina nagy áldozatot hoz ,és eljegyezteti magát Damiánnal.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

El extraño retorno de Diana Salazar (2024)

Imperio de mentiras (2020) teljes részek magyar felirattal (folyamatban)

Top 8 telenovella, ahol a főhős meghalt: