Las vías del amor-Szerelem ösvényei


Pár nappal ezelőtt tudhattuk meg,hogy újra képernyőre kerül az egyik legklasszikusabb alkotás.A 2002-2003 között vetített Mexikói sorozat.Magyarországon 2005-2006 között láthattuk.De ennyi év után újra láthatjuk ezt a sikersorozatot.

Néhány érdekesség: A főcímet a főszereplőnőnk énekli, Aracely Arambula a főcímzenét Martin Muñoz készítette,a végfőcímzenét,a másik jelentős szereplő énekli,Daniela Romo

A sorozatot egy gyönyörű helyen forgatták Mexikóváros-Acapulco.1 évaddal és 220 résszel rendelkezik

A televisa készítette

A részek általában 50 percesek

Eredeti adója nem más volt mint a Canal de las Estrellas

Magyarországon először a TV2-n láthattuk,és hamarosan az Izaura TV-n láthatjuk


(SPOILER VESZÉLY)Cselekménye,Története:

Ez a fordulatos szerelmi történet két helyen forgott,mexikóvárosban és Tlacotalalpan faluban,ami Veracruz államban található.Több ember történetét eleveníti fel.

Tlacotalpan leggazdagabb embere,Jeronimo (Mario Cassilas)beleszeret Perlába (Aracely Arambula,a csinos fiatal pincérlányba.Jeronimo mit sem sejt,hogy a lányba a labilis idegrendszerű fia is szerelmes.Perla azonban egy szegény boltos fiúba szerelmes Pacóba.Perlának van egy különleges képessége,lát a jövöben,és látta,hogy Pacó meg fog halni.Jeronimo és szolgákja eldöntik ,hogy félreállítják Pacót.És este Pacót holtan találják.

Mexikóvárosban él Leticia López,aki egy piaci árus és akit mindenki csak Letyként ismer,anyjával és két gyermekével él,látszólag nyugalomban,majd Lety életét felkavarja,hogy megjelenik váratlanul a mostohaapja,aki egykor megerőszakolta Lety-t,és ennek következményéből született Letí egyik gyermeke,Esteban

Itt él Gabriel Quesada (Jorge Salinas) is, anyjával, Artemisával (Blanca Sánchez). A család szörnyű titkot őriz, ugyanis Gabriel öccse több mint 20 évvel ezelőtt nyomtalanul eltűnt, aminek folyományaként az apjuk sokkot kapott és meghalt. Gabrielt nagyon megviselte az esemény, ezért egy nemes célt tűzött ki maga elé: hajléktalan gyermekeken segít szerelmével, Sandra Irribarennel (Martha Julia). Legjobb barátja Adolfo Lascuárin (Gabriel Soto). Gabriel magánnyomozóval keresteti az öccsét. Nem is sejti, hogy közelebb van hozzá, mint gondolná.

Meglehetősen erős szinkron,készült mint például,Roatis Andrea,Kocsis Mariann,Andressz Kati

Az Izaura TV-n hamarosan látható lesz.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

El extraño retorno de Diana Salazar (2024)

Imperio de mentiras (2020) teljes részek magyar felirattal (folyamatban)

Top 8 telenovella, ahol a főhős meghalt: