Lazos de amor-(A szerelem kötelékei) (1995)

 Lazos de amor (A szeretet kötelékei) 1995-ben készítette a Televisa Lucero főszereplésével .Magyarországon sajnos nem vetítették,de a 2016-ban készült Remakekjét igen,Angelique Boyer főszereplésével.

A sorozat cselekménye: (SPOILER VESZÉLY)

María Guadalupe,María Fernanda és Maria Paula  hármasikrek,bár a kinézetük hasonlít ,a személyiségük egyeltalán .A sorozat eleje a lányok gyermekkorára nyúl vissza, ahol a szüleikkel ülnek a kocsiban ,Maria Paula egy veszekedést indít el., mikor az apjuk rájuk szól ,de az apjuk elveszti a jármű felett az uralmát és egy szakadékba zuhannak..A szüleik meghalnak, Maria Paula és Maria Fernanda túlélik a balesetet. Guadalupe viszont belesik a folyóba és elsodorja őt. Ana talál rá és magához veszi a kislányt, mintha a sajátja lenne, miútán megtudja, hogy a pár elhunyt pár lánya ,mindent megtesz ,hogy ne emlékezzen a tragédiára. A nagymama Dona Mercedes elmegy a balesethez közeli faluba, hogy azonosítsa, veje és unokája holttestét.. Viszont közlik vele, hogy Maria Guadalupe holttestét nem találták meg ,és a nagymama szentül hiszi, hogy az unokája életben van..20 éve eltelik. Maria Guadalupe szegény körülmények között ,de boldogságban nőtt fel, Anaval az anyjával.Maria Fernanda érzékeny jó lelkű lány aki a baleset következtében megvakult.. Maria Paula viszont egy gátlástalan ,szeszélyes ,intrikus nő aki titkon szerelmes a bácsikájába, Eduárdóba.

A 2016-ban vetített Ana három arca ,amely Magyarországon 2017-ben kijött ,ugyanezzel a történettel rendelkezik,csak modernebb és újított verzióban.

Néhány érdekesség: 

A főcímzenét a főszereplő énekelte Lucero a főcímmel (Lazos de amor) a zeneszerző Jesus Blanco volt.

Mexikóban forgatták.

1 évadból és 100 epizóddal rendelkezik

A nézők szerint Lucero itt mutatta meg ,hogy mennyire tehetséges színésznő.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

El extraño retorno de Diana Salazar (2024)

Imperio de mentiras (2020) teljes részek magyar felirattal (folyamatban)

Top 8 telenovella, ahol a főhős meghalt: