Lo imperdonable-Veronica aranya (2015)

A Veronica aranya(Lo imperdonable-ami megbocsáthatatlan) egy 2015-ben vetített mexikói telenovella amit a Televisa készített, főszerepben Ana Brenda Contreras és Ivas Sánchez. Az 1998-ban vetített La mentira-A vipera 2.remakeje, ag első remake 2010-ben készült Időtlen szerelem címmel(Cuando me enamoro). Silvia Navarro főszereplésével. Magyarországon a vetítés évében vásárolta meg és a TV2-n láthattuk. 

Néhány érdekesség:

-1 évadból és 121 résszel rendelkezik

-A főcímdalt Chayane énekelte Tú respiranción címmel. 

-Sokan azt pletykálták, hogy Ana Brenda és Ivannak viszonyuk volt, de ők ezt tagadták. 

-Sebastian Zurita, aki Pablot alakítja a 2010-es remakeben Demetrió karakterét alakítja akinek a 2010-es verzióban Rafael volt a neve. 

-Grettel Valdez a főgonoszunk aki Virginiát alakítja a 2010-es verzióban is szerepelt, csak ott Nanciaga karakterét alakította, a 2010-es verzióban viszont Matilde volt a neve. 

Története, cselekménye(SPOILER VESZÉLY):

A történet ott kezdődik, hogy Dimitrót elhagyja a befolyásos családból származó Virgina arra hivavatkozva, hogy túl kevés hozzá, nem tudná eltartani. Dimitrio bánatában öngyilkosságot követ el egy kis házban. Dimitrio halála előtt ehy kis faluba utazott, egy aranybányához, hogy szerencsét próbáljon. Dimitrio testvére Martín Dimitrio sírjánál megesküszik, hogy bosszút áll, és tönkreteszi a lány életét aki miatt öngyilkos lett az öccse. Annyit tud, hogy a lány kezdőbetűje V, illetve a családnevét. Ezek után elutazik a kis városba ahol él a lány. Virgina és Veronicát neveli Jorge és Salma. Virginiát egy árva házból hozták. De egy nap kiderül, hogy valójában Salma vérszerinti lánya, illetve Veronica akit az anyja elhagyott, az apja pedig meghlat egy tűz esetben. Jorge ismerte Veronica apját így magához vette. Veronica és Virgina utálják egymást a szó minden értelmében, míg Veronica egy kedves, erős, határozott nő. Virgina a szív betegsége miatt érzékenynek tetteti magát, de valójában egy gátlástalan nő. Aki viszonyt folytat a kezelőorvosával. Martín először Veronicával találkozik, amint megtudja a családnevét abban reménykedik, hogy nem ő az a bizonyos nő, megismeri Virginiát, de Virginia szíszészkedése meggyőzi a fiút. Martín fél, hogy beleszeret Veronicába de az öccsére kell gondolnia. Feleségül veszi Veronicát.Elviszi a faluba és megkeserítí az életét. És még csak itt kezdődnek a bonyodalmak

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

El extraño retorno de Diana Salazar (2024)

Imperio de mentiras (2020) teljes részek magyar felirattal (folyamatban)

Top 8 telenovella, ahol a főhős meghalt: