Más Sabe El Diablo-Ördögi kör (2009)

Az Ördögi kör egy 2009-ben vetített amerikai telenovella amit a Telemundo készített. Főszerepben Gaby Espino és Jencarlos Canela volt. Magyarországon 2010 és 2011 között vetítette a Cool TV. 

Néhány érdekesség a sorozatról:

-NewYorkban forgatták

-A való életben is egy párt alkotott Gaby és Jencarlos, kettő gyermekük is született. De sajnos elváltak az útjaik, de együtt nevelik őket. 

-Jencarlos énekelte a főcimdal Más Sabe el Diablo névvel, és még kettő betétdalt, az Amor Quédate és az Estes donde estest is. 

-A sorozat további zenéje a 2008-ban vetített El rostro Analíában(A Bosszú álraca) is benne volt. Amiben Gaby Espino is szerepelt. 

Története, cselekménye(SPOILER VESZÉLY):

Angel egy 23 éves börtönviselt fiatal fiú aki rendkívül tehetséges rajzos,festő, egy tárgyalás menthet meg, hogy ki engedik vagy sem. Egy egyszerű bolti lopás miatt 18 hónapig börtönbe ült, de egy jónevű ügyvéd a 30 éves Manuela kihozza, akit az állam küldött.Kiengedték Angelt, azzal a feltétellel, hogy soha többé nem keveredik mocskos üzletekbe, és egy nevelőtiszt gyakran fogja látogatni, hogy megbizonyosodjon róla, illetve az ügyvédnőnek is megígérte.Viszont amint kiengedik egy mocskos ékszerrablást terveznek a bandájukkal, akiknek a főnöke Vasember. Egy átverésen. Amit nem más rendezett mint Angel ügyvédnőjének anyja, Ariana. Angel pincérként épül be és összefut Manuelával. A rablás balul sül el mert ah egyik banda tag Cachorro kihívta a rendhrséget. És le kellett lőniük egy rendőrt. Manuela számára gyanús, hogy Angel pont ott volt. Ezért találkozni akar vele, és kérdőrevonja.. Angel meggyőzi, hogy nem tett semmit, és Manuela alkalmazza a cégéhez futárnak és csak ekkor kezdődnek a bonyodalmak.. Vajon működni fog a nagy társadalmi különbség és kor ellenére?.. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

El extraño retorno de Diana Salazar (2024)

Imperio de mentiras (2020) teljes részek magyar felirattal (folyamatban)

Top 8 telenovella, ahol a főhős meghalt: