Rosa Diamante-(Gyémántrózsa) (2012)

 A Rosa Diamante ,az az Gyémántrózsa Mexikói-Amerikai telenovella amit a Telemundo készített 2012-ben.Főszerepben: Carla Hernandez ,Mauricio Ochmann és Lupita Ferrer. Magyarországon nem vetítették annak ellenére, hogy megjelenés után sok magyar néző látni akarta ,de a kevés néző miatt Magyarország nem vette meg.

Néhány érdekesség: 

A főcímzenét Eli Flores énekli Rosa Diamante címmel.A nézők imádták a főcímdalt.

A főcímzenét Marco Flores készítette.

Mexikóban és az Amerikai Egyesült Államokban forgatták. Bővebben San Miguel de Allende, és Mexikóváros volt a főhelyszín

A sorozat elején a részek körülbelül 25 percesek voltak, a 11. résztől pedig 45 percesek lettek.

A sorozat az egykori Perla Negra alapján készült.

A sorozatot rengeteg díjra jelölték és kettőt meg is nyertek. Carla Hernandez és Lupita Ferrer.

Története, cselekménye : (SPOILER VESZÉLY)

Egy gazdag, kifinomult nő Rosaura elhagy egy újszülött kislányt egy bentlakásos iskola igazgatónőjénél.19 gyémánttal fizet 18 évet , amíg a lány be nem tölti a 18. életévét. Rosa egy gyönyörű nővé cseperedik, okos, és nagy képzelőerővel rendelkezik .És az egyik legnagyobb kincse Eva, legjobb barátnője ,aki ugyanabba a bentlakásos iskolában tanul .Egy szép napon Eva találkozik egy José Ignacio nevű fiatal gazdag férfival, aki kigúnyolja a lányt és azt állítja ,hogy Adam a neve .,A lány beleszeret a fiúba és teherbe esik a fiú elhagyja őt. Egy nap egy tragikus balesetben részesül Rosa és a terhes Eva. Eva életét veszti a balesetben . .Rosa és Eva kisfia túléli. Rossát Evaként azonosították. Rosa,Evaként folytatja életét ,hogy A kis Eduardót ne zárják árvaházba. Majd bosszút forral José Igancio ellen.





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

El extraño retorno de Diana Salazar (2024)

Imperio de mentiras (2020) teljes részek magyar felirattal (folyamatban)

Top 8 telenovella, ahol a főhős meghalt: